fredag 9. oktober 2015

På tide å blåse liv i denne igjen?

Det ble bråstopp på bloggen for noen år siden.
Nå da det planlegges tur tenkte jeg at det kanskje var på tide å blåse nytt liv i den gamle bloggen i stedet for å opprette en fra bunnen av...

Oppdatering herfra er at det etter 2010 har tilkommet ikke mindre enn to nye familiemedlemmer i huset. Sunniva (4) og Ellisiv (5 mnd).
Aleksander har nylig forlatt oss til fordel for lærlinge - og hybeltilværelsen i Trondheim. Ønsker han lykke til der! Og Kristian har blitt 6 år og skolegutt.



Vi reiser på ny tur til USA i november - den tredje siden forrige innlegg;)
Denne gangen blir vi en mnd og skal kjøre langs østkysten fra New York til Florida. Blir spennende - med tre unger i baksetet...

I disse dager følger vi med på nyheter fra andre siden av atlenteren, siden orkanen Joaquin medførte store nedbørsmengder og ekstrem flom i de områdene vi skal besøke om en mnd, spesielt i Carolinas. Så vi lurer på om ruta vår må modifiseres noe i forhold til dette. Vi håper på det beste - og at vi slipper å endre på planer.

Endel av de gamle verktøyene jeg brukte i bloggen finnes ikke lengre, slik at endel kan ikke vises. Jeg lar likevel innleggene stå i tilfelle dette kan la seg løse en annen gang. 


Ingen kommentarer: